Onko sinulla kanto tai kantoja, joista haluat eroon? Poistamme kannot esimerkiksi pihoilta, puutarhoista, puistoista, hautausmailta ja erilaisilta kulkureiteiltä. Jyrsinnällä kannon poisto onnistuu monessa hankalassakin paikassa, mutta varsinaiseen metsäkäyttöön se ei sovi.

Miksi sinun kannattaa valita kantojen poistoon kantojyrsintä? Kannon kun voi poistaa itse tai koneellisesti kaivurilla. Sen lisäksi, että kaivuri on hintava vaihtoehto, niin maanrakennuskoneet repivät nurmikon rikki ja ympäristö vaurioituu. Pienenkin kannon poistaminen itse käsityökaluin taas on sekä todella hankalaa että aikaa vievää. Kantojyrsinkoneemme ei tuhoa pintamaata, pihasi jää siistiin kuntoon, jätteestä ei tarvitse maksaa kaatopaikkamaksuja etkä tarvitse isoa maamäärää kantojen poistokuoppien täyttämiseen.

Poistetun kannon tilalle jää vain kannon kokoinen kuoppa ja kasa haketta. Jyrsinnän jälkeen kannon paikalle voit esimerkiksi istuttaa nurmikon tai puutarhakasveja. Hakketta voit hyödyntää mm. istutusten ja pensaiden katteena, maisemoinnissa tai kompostissa. Sovittaessa hoidamme myös alueen siivouksen, kuljetamme hakkeen pois ja istutamme uuden nurmikon tilalle.

Kalustona meillä on käytössä yksi markkinoiden tehokkaimmista laitteista, VermeerSC372, jonka avulla työ on tehokasta ja nopeaa. Tällä koneella pystymme poistamaan suuretkin määrät kantoja kustannustehokkaasti. Pienen kokonsa ansioista jyrsin mahtuu ahtaistakin porteista koneen ollessa vain 90cm leveä.

Toimialueena Turku ja Turun seutu

Toimimme pääasiassa Turun seudulla. Turku, Lieto, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku ja Paimio kuuluvat alueeseen, jolla liikumme päivittäin. Liikumme tarvittaessa muuallakin Varsinais-Suomessa, Turusta max100km säteellä. 

Mitä kantojyrsintä maksaa, miten hinta määräytyy?

Hinta määräytyy pääasiassa kantojen koon ja määrän perusteella. Yleensä kannon korkeus ei vaikuta hintaan vaan hintaan vaikuttaa kannon suurin halkaisija. Kustannusarvio onkin sitä tarkempi, mitä paremmin osaat sanoa kantojen määrän ja niiden halkaisijat. Hintaan voi vaikuttaa myös kannon ikä, puulaji sekä maastonmuoto.

Yhtä tiettyä hintaa ei siis ole vaan hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Katso yhteystiedot tästä ja kysy meiltä varmasti kilpailukykyinen hintatarjous. Hinnan saat yhdellä puhelinsoitolla, mutta tarvittaessa tulemme paikanpäälle maksutta katsomaan ja antamaan tarjouksen.

Muistathan, että yksityishenkilön on mahdollista saada työstä kotitalousvähennystä. Voit vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Lisätietoja saat verottajalta tästä.

 

video kantojyrsinnästä

Katso video, pituus 00:53